Hvor fås den beste SPA-opplevelsen i Oslo?

SPA i Oslo

Nå og da ønsker mange å få en pause fra en hektisk hverdag med jobb, skole eller sure barn. Da er det få ting som lokker mer enn en tur på SPA eller en grundig massasje som løser opp anspent muskulatur. Spesielt dersom du bor i en storby som Oslo er det godt å kunne få litt pusterom fra trafikk, støy og stress. Heldigvis finnes det mange gode SPA- og massasjesteder i Oslo og like utenfor hovedstaden. Her kan du slappe av og finne roen, alene eller sammen med noen.

SPA- og massasjesteder du bør besøke

Den perfekte SPA-opplevelsen skal være beroligende, lett tilgjengelig, ikke så altfor dyr og ikke minst behagelig. Det skader heller ikke om omgivelsene er flotte å se på, noe som vil være med å forsterke øyeblikket og opplevelsen. Omgivelsene bør helst være avslappende og uten for mye støy, og kanskje til og med velduftende. Her skal du kunne legge alle bekymringer til side, og fokusere på kun seg selv og pusten din. Få ting gir deg like mye selvpleie som et SPA eller en god massasje.

 • Beroligende
 • Lett tilgjengelig
 • Pris
 • Fine og avslappende omgivelser – lite støy
 • Velduftende

Så hvor kan du få en slik opplevelse i en travel by som Oslo? Faktisk finnes det en rekke gode alternativer å velge mellom. Dette er SPA- og massasjesteder som har en ganske urban beliggenhet, men som likevel gir deg pusterom i en travel hverdag. Noen av SPA-stedene er også lokalisert like utenfor Oslo, noe som gir mindre hektiske og bråkete omgivelser. Omgivelsene har faktisk ganske mye å si når du skal slappe av og finne roen. Trær, fuglesang og et blikkstille vann trumfer naturligvis trafikk, biler og folkemengder.

SPA- og massasjesteder du bør besøke

For å finne de aller beste SPA- og massasjeopplevelsene i Oslo og omegn, har vi sett nærmere på anmeldelser som er gitt på Google og andre kanaler. Dette gir oss et godt inntrykk av hvilke steder forbrukerne liker aller best, og hvor det er størst sjanse for at du klarer å slappe av. Her finnes det både dyre og mer prisgunstige alternativer. Noen av SPA- eller massasjesentrene er lokalisert i sentrum av hovedstaden, mens andre ligger en kort kjøretur utenfor. Her er det noe for alle:

 • The Thief Spa
 • Artesia Spa Grand Hotel Oslo
 • Tianlai Terapi Senter
 • The Well
 • Bare Flyt Floating og Massasje
 • Bristol Spa
 • Sundvolden Hotel

Artesia Spa på Grand Hotel – bred kompetanse

På Artesia Spa som finnes blant annet på Grand Hotel i Oslo, finner du behandlere og terapeuter med lang erfaring og bred kompetanse. Her er det mulig å få både ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, massasje (for én eller to), fotpleie eller skreddersydde spapakker med frisk frukt og avslappende atmosfære. Artesia Spa kan også gi deg vippe- og bryn-behandlinger, eller hårfjerning med voks. Det er mulig å kjøpe gavekort til noen du synes fortjener en avslappende opplevelse her. Prisene varierer fra 500–5 000 kroner, avhengig av hvilken behandling du velger.

Artesia Spa på Grand Hotel

Tianlai Terapi Senter – urban oase

Tianlai Terapi Senter er laget spesielt for deg som ønsker å oppleve en oase i midten av Oslo sentrum. Her blir du ønsket velkommen i en avslappende og uformell salong som tilbyr tradisjonelle behandlingsmetoder og klassisk kinesisk massasje som har vært i bruk i Kina i mer enn 2 000 år. De ansatte er kompetente og utdannet innen sine felt, og ønsker å gi deg en stressreduserende opplevelse midt i storbyen. Tianlai Terapi Senter er lokalisert i Dronning Mauds gate, og tilbyr massasje fra 480–1 780 kroner og akupunktur fra 480–890 kroner.

The Thief Spa – luksus

Det hippeste stedet du kan oppleve SPA og velvære akkurat nå, er på The Thief – et kunstnerisk hotell som er lokalisert på Tjuvholmen i Oslo. Her kan du få selvpleie i luksuriøse og avslappende omgivelser, enten du er alene, med kjæresten eller venner. Du kan få behandlinger for både kropp, ansikt og føtter, samt massasje, hamam, rhassoul, aufguss og sminking. Spa-avdelingen holder åpent fra mandag til fredag mellom 08.00 og 21.00, samt lørdag og søndag mellom 08.00 og 20.00. De mest populære besøkstidene på Thief Spa er i helgedagene mellom 09.00–12.00 og 17.00–20.00.

Vil du ha en ekstra rolig opplevelse kan det med andre ord lønne seg å besøke The Thief mellom mandag og fredag. Det er høy etterspørsel her, så det gjelder å booke inngang til SPA i god tid. Entré koster deg 495 kroner mellom mandag og fredag, og 695 kroner mellom lørdag og søndag. Du kan også få klippekort til 4 500 kroner, som gir deg inngang 10 ganger i hverdagene. Prisene er noe billigere for gjester som overnatter på hotellet. Her kan du nyte klassiske massasjer, gjørme-behandlinger og mye mer.

The Well – skreddersy SPA-opplevelsen

the well SPA-opplevelsen i Oslo

 

Et annet velkjent og luksuriøst SPA i Oslo er The Well, som kan friste med en rekke SPA-pakker. Her er det mulig å skreddersy sin egen opplevelse i stor grad. Den rimeligste SPA-pakken koster 545 kroner, og kalles Daycation Relax. Pakken kalt Daycation Experience – som for øvrig er bestselgeren – gir deg spa og et to-retters måltid i deres egen restaurant. Denne pakken koster 785 kroner. Ønsker du Daycation Deluxe, må du ut med 1 095 kroner. Da får du en luksuriøs SPA-pakke, et to-retters måltid, SPA-produkter fra The Well og rhassoul.

Det er også mulig å få en avslappende kveldspakke kalt Evening Relax, som kun tilbys fra klokken 17.00 og utover, Denne koster 445 kroner. Du vil også finne Evening Experience og Evening Deluxe, som tilsvarer Daycation-pakkene, bare at det er på kveldstid. Spa-pakkene kan friste med alt fra badetøfler, håndklær og badekåper, til vannflasker, ansiktskrem, massasjer og rhassoul. Her vil du finne roen, det kan vi nesten garantere deg! Besøk The Well alene eller sammen med noen andre. Dette besøket vil du nok sent glemme.

Sundvolden Hotel

Sundvolden Hotel kan by på overnatting og SPA i fantastiske omgivelser, like utenfor Oslo. Her er det både kultur og historie i veggene, og før i tiden ble stedet brukt av ferdafolk som trengte å slappe av i en hektisk hverdag. Her finner du egen Jacuzzi, ulike SPA-behandlinger, retter laget av lokale råvarer og idylliske omgivelser. Prisene er ikke så aller verst heller, og den billigste massasjen koster 300 kroner – med såkalt stolmassasje. Dette gir rask og effektiv avspenning i kroppen din, uten å koste skjorta.

Sundvolden Hotel

Vi kan også nevne behandlinger som «Express Rygg og Nakke massasje», «Aromamassasje», «Avspenningsmassasje» og «Klassisk massasje», som koster deg henholdsvis 495 kroner, 895 kroner, 895 kroner og 895 kroner. Den klassiske massasjen vil gi deg massasje med lange strøk og akupressur, noe som vil hjelpe deg å frigjøre kroppens muskelspenninger på en effektiv og rask måte. Det finnes mange pakker å velge blant her – noen med overnatting, og noen uten. Velg det som passer akkurat deg best, og få en avslappende opplevelse du sent vil glemme!

Bristol Spa

Bristol Spa jobber kontinuerlig for å gi kroppen og huden din et velfortjent avbrekk fra en slitsom og stressende hverdag, og byr på ro og velvære i et urbant miljø. Også her kan du velge og vrake mellom mange spennende SPA- og massasjepakker, noe som gir deg stor valgfrihet og muligheter for å skreddersy din egen opplevelse. Du kan for eksempel få klassisk skandinavisk massasje i 50 minutter til 1 050 kroner, eller aromaterapi i 70 minutter for 1 250 kroner. Det tilbys også behandling med varme steiner osv.

Oppsummering

Selv om du bor i et hektisk miljø i Oslo, Norges største by, trenger ikke det bety at det skal være vanskelig å finne ro. Det finnes nemlig en rekke gode SPA- og massasjesteder i Oslo og like utenfor Oslo, noe som lar deg finne roen i en hektisk og stressende hverdag. Blant de beste stedene finner du blant annet The Well og The Thief, steder som lar deg få en luksuriøs og uforglemmelig opplevelse. Det finnes også billigere alternativer å velge mellom. Det finnes noe for alle!

Du kommer kanskje også til å like

Leave a Reply

Your email address will not be published.